آموزش طرز تهیه نان خامه ای نارنجکی خوشمزه و مجلسی با تصویر
![نان خامه ای,طرز تهیه نان خامه ای,درست کردن نان خامه ای,نان خامه ای نارنجکی](http://namakstan.ir/wp-content/uploads/2016/08/2016-08-1457b002a71a92e-namakstan.ir.jpg)
مواد لازم نان خامه ای
:⊕: آرد :⊕: ۲۰۰ گرم :⊕:
:⊕: آب :⊕: ۴۰۰ گرم :⊕:
:⊕: تخم مرغ :⊕: ۵ عدد :⊕:
:⊕: روغن مایع :⊕: ۸۰ الی ۱۰۰ گرم :⊕:
:⊕: شربت بار یا عسل :⊕: یک قاشق چایخوری :⊕:
:⊕: بکینگ پودر :⊕: یک قاشق چایخوری سرخالی :⊕:
:: بازدید از این مطلب : 274
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0