طرز تهیه کباب تابه ای
از بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی، انواع کباب ها هستند. کباب دیگی یا کباب تابه ای از جمله این کباب ها، و غذای مخصوص و بسیار خوشمزه و پر طرفدار بین عشایر ایل سنگسری است که به طور سنتی آن را با آتش هیزم پخت می کردند.
يكي از مشكلات برخي از آپارتمانها تهيه و طبخ كباب است . وقتي كه معمولاً كباب روي ذغال طبخ ميشود خيلي خوشمزه تر است ولي در صورت عدم دسترسي به آن بهترين راه ،تهيه كباب ديگي ( كباب تابه اي ) است كه خيلي هم پر طرفدار است.
![درست کردن کباب تابه ای طرز تهیه کباب تابه ای](https://i1.wp.com/files.namnak.com/users/kk/aup/201810/720_pics/%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D9%85%D8%B2%D9%87.jpg)
مواد لازم برای کباب تابه ای
گوشت چرخکرده مخلوط یا گوشت چرخکرده سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
پیاز: یک عدد متوسط رنده شده و آب گرفته شده
گوجهفرنگی: به تعداد دلخواه
فلفل سبز: به تعداد دلخواه
جعفری: خرد و ساطوری شده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زعفران دم کرده: به میزان دلخواه
سماق: به میزان دلخواه
کره: به میزان دلخواه
:: بازدید از این مطلب : 205
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0