نوشته شده توسط : cook

بهترین دستور پخت کباب ناب بختیاری


مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری :

سینه مرغ بدون استخوان :۱۵۰ گرم

فیله گوساله یا گوسفند : ۱۵۰ گرم

فلفل دلمه ای سبز : ۱عدد کوچک

پیاز :۱عدد متوسط

زعفران دم کرده : ۱ قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه :۱ قاشق سوپخوری

روغن زیتون یا روغن مایع :۲ قاشق

سس سویا :۲ قاشق سوپخوری

کره آب شده یا کره نرم شده :۱قالب ۲۵ گرمی

نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی

کباب بختیاریکباب بختیاری

Image result for ‫کباب بختیاری‬‎



:: بازدید از این مطلب : 226
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cook

 

با روش زیر ماهیچه هایی لذیذ و خوش طعم درست کنید.



:: بازدید از این مطلب : 263
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 5 آذر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cook

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 255
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cook

فلفل هالوپینو طعم و عطر خوبی دارد و می توانید از آن برای تهیه یک دیپ لذیذ استفاده کنید. شاید بد نباشد یادآوری کنیم که دیپ نوعی سس غلیظ است که در کنار غذا، کراکر یا نان سرو می گردد.

 



:: بازدید از این مطلب : 245
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 15 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cook

 


حتما تا به حال مرغ شکم پر را امتحان کرده اید، مرغ شکم پر یکی دیگر از غذاهای مرسوم در مجالس و مهمانی ها می باشد که در ادامه با طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی ها آشنا خواهیم شد.



:: بازدید از این مطلب : 382
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cook

این خمیر را می توانید تا چند روز در یخچال نگه دارید

نان شکم پر یکی از پیش غذاهایی است که برای میهمانی های رسمی بسیار مناسب است. این بار نان شکم پر را با خمیر جادویی درست کرده و میهمانان را سورپرایز کنید.

 



:: بازدید از این مطلب : 268
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cook

بیسکویت مخلوط از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت آشپزباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.



:: بازدید از این مطلب : 243
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cook

سالاد (به فرانسوی : Salade ) غذایی است که قبل از غذا به عنوان پیش غذا، بعد از غذای اصلی به عنوان یک وعده مجزا، همراه با غذای اصلی، یا خود به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف می شود.

منبع : ویکی پدیا

8umb_images.jpg76.jpg

 



:: بازدید از این مطلب : 315
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 29 مهر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cook

  شله زرد یک دسر سنتی ایرانی است که در بعضی اعیاد و عزاداری ها طبخ و توزیع می شود.

منبع : ویکی پدیا

 

mpwz_n5gi32rr6trc0jvsfu.jpg

 



:: بازدید از این مطلب : 375
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 29 مهر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cook

Image result for ‫زولبیا بامیه‬‎

بامیه یکی از شیرینی های ایرانی است. از مواد اولیه این نوع شیرینی می توان به ماست و نشاسته و خمیرمایه اشاره کرد که بعد از ترش شدن و به اصطلاح ور آمدن آن را به آرد اضافه می کنند. سپس از تخم مرغ برای پف کردن بامیه استفاده می شود که البته این روش به تازگی به کار می رود و در گذشته کاربردی نداشته است؛ این تنها تفاوت میان بامیه قدیم با حال است. هنگامی که بامیه آماده شد آن را در شکر قوام یافته می اندازند تا شیره را به خود جذب کند. شیعیان ایرانی در ماه رمضان ، از زولبیا و بامیه برای افطار استفاده می کنند.

منبع : ویکی پدیا

 

 



:: بازدید از این مطلب : 260
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 29 مهر 1395 | نظرات ()