بهترین دستور پخت کباب ناب بختیاری
مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری :
سینه مرغ بدون استخوان :۱۵۰ گرم
فیله گوساله یا گوسفند : ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای سبز : ۱عدد کوچک
پیاز :۱عدد متوسط
زعفران دم کرده : ۱ قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه :۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا روغن مایع :۲ قاشق
سس سویا :۲ قاشق سوپخوری
کره آب شده یا کره نرم شده :۱قالب ۲۵ گرمی
نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
کباب بختیاریکباب بختیاری
![Image result for â«Ú©Ø¨Ø§Ø¨ بختÛارÛâ¬â](https://ghazaland.com/wp-content/uploads/2019/01/kabab-bakhtiari-1-848x477.jpg)
:: بازدید از این مطلب : 226
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0