نوشته شده توسط : cook
 
  • مناسب برای : 8 نفر
  • زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
  • *. اگر از ماست پاستوریزه استفاده می کنید، در صورت دسترسی کمی کره محلی به آش اضافه کنید تا طعم آن خوشمزه تر شود.اگر برگ سیر در دسترس دارید به سبزیجات این آش اضافه کنید تا طعم آن بهشتی شود, در مناطق اردبیل و سرعین سیر خام را له کرده و همراه آش سرو می کنند تا کسانی که دوست دارند با آش خود مخلوط کنند.برخی به سبزیجات این آششوید و نعناع اضافه می کنند, نعناع بیشتر برای تزئین آش در زمان سرو بکار می رود.طرز تهیه آش دوغ اردبیل آش دوغ اردبیل,آش دوغ,آش دوغ,آش انواع آش و حلیم

 

آش ، طرز تهیه

 

 


:: بازدید از این مطلب : 276
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 مهر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cook

کَباب کوبیده یکی از انواع کباب و از غذاهای ایرانی است.

این کباب را می توان با گوشت های مختلف مانند: گوشت گوسفند ، گاو و مرغ درست کرد. محبوبترین کباب کوبیده کباب کوبیده تهیه شده با گوشت گوسفند با مقداری چربی است که طعم پیاز موجود در آن مناسب باشد.

برگرفته از ویکی پدیا 

کباب کوبیده ، طرز تهیه کباب کوبیده

 

 



:: بازدید از این مطلب : 255
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 مهر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cook

تُرشی یکی از چاشنی‌ها به ویژه در آشپزی خاورمیانه و بالکان است. ترشی گذاشتن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت تره‌بار است که خوراکی مورد نظر را درون محلول آب نمک و یا سرکه با پ هاش پایین و دارای حالت اسیدی قرار می دهند. با استفاده از این فرایند، می توان مواد خوردنی فاسد شدنی را تا چند ماه سالم نگه داشت. اگر ماده خوراکی خود دارای آب کافی باشد، تنها افزودن نمک برای ساختن ترشی بس است. در برخی کشورها مانند کره، به انواع سبزیجات نمک می افزایند و این نمک، آب اضافی موجود در سبزیجات را خارج می کند. سپس سبزیجاتی که آب اضافی شان گرفته شده را می گذارند تا به شیوه ی طبیعی ورآورده شود و محلول سرکه مانندی حاصل شود. بر خلاف فرایند کنسرو کردن، در ترشی گذاشتن نیازی به استریل نمودن کامل ماده خوراکی نمی‌باشد.

ترشی بادمجان

برگرفته از ویکی پدیا

 



:: بازدید از این مطلب : 389
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 مهر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cook

سالاد (به فرانسوی: Salade) غذایی است که قبل از غذا به عنوان پیش‌غذا، بعد از غذای اصلی به عنوان یک وعده مجزا، همراه با غذای اصلی، یا خود به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف می‌شود.

واژه (Salade) در زبان فرانسه از کلمه‌ای لاتین با عنوان (Salata) به معنی شور و نمک اندود شده ریشه می‌گیرد.

برگرفته از ویکی پدیا



:: بازدید از این مطلب : 296
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 مهر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cook

مادرها با شروع سال تحصیلی و با دغدغه تغذیه دانش آموزان و میان وعده ها رو به رو هستن، به همین منظور ما این آموزش را برای رفع این مشکل برای شما عزیزان قرار دادیم.



:: بازدید از این مطلب : 255
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 مهر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cook
مرغ با سالاد اسفناج و کاری ، طرز تهیه مرغ با سالاد اسفناج و کاری
مخلوط اسفناج و زردآلو در کنار مرغ، این خوراک را به غذایی بسیار اشتها برانگیز تبدیل کرده است. مدت زمان تهیۀ آن 15 دقیقه می باشد و برای 4 نفر مناسب است.


:: بازدید از این مطلب : 432
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 مهر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cook

جدیدترین مدل های تزیین لازانیا مجلسی با ایده های زیبا و متنوع را در این مطلب گردآوری نموده ایم که با مشاهده این عکس ها و تصاویر زیبا می توانید بهترین و جذاب ترین تزیینات لازانیا را انجام دهید. توجه داشته باشید که این تزیینات می توانند بهترین ایده و الگو برای تزیین غذای شما باشند و لازانیا را بعد از پخت به زیباترین شکل تزیین نمایید. با ادامه مطب همراه ما بوده و از این مدل های زیبا دیدن نمایید.



:: برچسب‌ها: لازانیا ,
:: بازدید از این مطلب : 252
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 مهر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cook

پیتزا گیاهی raw-pizza

معمولا پیتزایی که در آن از مواد گوشتی استفاده نشده باشد مورد توجه بیشتر افراد قرار می‌گیرد. هرچند چنین رژیم غذایی بیشتر  از سایر رژیم‌های غذایی چالش برانگیز است. در ادامه با پیتزایی آشنا خواهید شد که خمیر آن از آجیل، دانه‌ها، گیاهان و ادویه‌جات تشکیل شده است. شما می‌توانید برروی این پیتزا از سبزیجات مختلف استفاده کنید.

 



:: بازدید از این مطلب : 266
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 مهر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cook

طرز تهیه خوراک قارچ

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه خوراک قارچ را آموزش می‌دهیم که بسیار خوشمزه است و طرفداران بسیاری دارد.

این غذا به علت وجود قارچ در دستور پخت بسیار مقوی است و پروتئین روازنه شما را تامین میکند.



:: بازدید از این مطلب : 264
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 مهر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : cook

 



:: بازدید از این مطلب : 258
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 مهر 1395 | نظرات ()