طرز تهیه:
1. سیب زمینی ها را 10 تا 15 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید .
2. خرده های نان , پودر فلفل و پنیر را در یک کاسه خوب مخلوط نمایید . بعد آن ها را داخل یک بشقاب گود بریزید . تخم مرغ هم زده را نیز در یک بشقاب گود دیگر بریزید .
3. سیب زمینی ها را اول داخل تخم مرغ زده شده و سپس درون مخلوط خرده نان و پنیر بزنید تا خوب روی سطح سیب زمینی را بپوشانند .
4. روغن را در قابلمه بزرگی گرم نمایید و برش های سیب زمینی و پنیر را به تعدادی که هر بار در قابلمه جای می شوند , به مدت 4 تا 5 دقیقه سرخ نمایید تا طلایی و برشته شوند .
5. بعد از برشته شدن سیب زمینی ها , آن ها را با یک کفگیر سوراخ دار از قابلمه خارج نمایید و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن آ« را به خود جذب نماید . مواد سرخ شده را تا آماده شدن بقیه مواد گرم نگه دارید .
6. سیب زمینی های پنیری را به بشقاب مخصوص پذیرایی منتقل نموده و در صورت تمایل , روی آن مقداری پودر فلفل بپاشید و بلافاصله سرو نمایید .
:: بازدید از این مطلب : 301
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0