این پیش غذا حسابی وقت گیر است!
نوشته شده توسط : cook

طرز تهیه:

1. سیب زمینی ها را 10 تا 15 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید .

2. خرده های نان , پودر فلفل و پنیر را در یک کاسه خوب مخلوط نمایید . بعد آن ها را داخل یک بشقاب گود بریزید . تخم مرغ هم زده را نیز در یک بشقاب گود دیگر بریزید .

3. سیب زمینی ها را اول داخل تخم مرغ زده شده و سپس درون مخلوط خرده نان و پنیر بزنید تا خوب روی سطح سیب زمینی را بپوشانند .

4. روغن را در قابلمه بزرگی گرم نمایید و برش های سیب زمینی و پنیر را به تعدادی که هر بار در قابلمه جای می شوند , به مدت 4 تا 5 دقیقه سرخ نمایید تا طلایی و برشته شوند .

5. بعد از برشته شدن سیب زمینی ها , آن ها را با یک کفگیر سوراخ دار از قابلمه خارج نمایید و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن آ« را به خود جذب نماید . مواد سرخ شده را تا آماده شدن بقیه مواد گرم نگه دارید .

6. سیب زمینی های پنیری را به بشقاب مخصوص پذیرایی منتقل نموده و در صورت تمایل , روی آن مقداری پودر فلفل بپاشید و بلافاصله سرو نمایید .




:: بازدید از این مطلب : 301
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 مهر 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: