200 گرم لپه
2 قاشق غذاخوری جعفری
1 قاشق غذاخوری ترخون
1 قاشق غذاخوری مرزه
به میزان لازم روغن
به میزان لازم آرد سوخاری
300 گرم گوشت چرخ شده
لپه ها را شسته و همراه مقداری آب بپزید. وقتی لپه ها پختند آنها را با آب سرد آبکش کنید و پس از اینکه آب آن خارج شد آن را با چرخ گوشت یا غذاساز چرخ کنید.
سیب زمینی ها را بپزید و سپس در لپه ها رنده درشت کنید.
گوشت چرخ کرده را همراه آب،
پیاز،
نمک،
فلفل و
زردچوبه به مدت 20 دقیقه بپزید وقتی پخت آبکش کنید.
پیازهایش را جدا کنید و پس از خنک شدن، گوشت را به مخلوط اضافه کنید.
تخم مرغ و سبزیجات را به مخلوط آماده شده بیفزایید و خوب مخلوط کنید و به مدت 20 تا 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا مواد خوب به خرد هم بروند.
از یخچال در آورده و از مواد به اندازه
نارنگی برداشته در کف دست صاف کنید و وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید، در پودر سوخاری بغلطانید و سرخ کنید.
پس از سرخ کردن روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن خارج شود و سپس میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد شامی لپه
شامی لپه جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
شامی لپه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
:: بازدید از این مطلب : 295
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0