نکاتی در رابطه با تهیه ی بیسکویت مخلوط
1- اگر دسترسی دارید از 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل، استفاده کنید.
2- از شکلات سفید یا شیری و یا ترکیبی از آن ها استفاده کنید. شکلات را خرد کنید.
3- شکلات تافی را به قطعات کوچک تر برش دهید.
4- می توانید از انواع میوه های خشک مانند زردآلو، کرنبری و گیلاس و انواع آجیل مانند گردو و بادام استفاده کنید.
5- خمیر باید حداقل به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت کند.
6- با این میزان مواد 18 عدد بیسکویت خواهید داشت.
از قبل فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.در کاسه ای بزرگ، کره (به دمای محیط) و شکر ها را با هم برای 2 دقیقه بزنید تا کمرنگ و یکدست شوند. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.آرد، نمک و بیکینگ پودر را اضافه کنید و مواد را با ترکیب کنید تا خمیر فرم بگیرد.شکلات و تافی خرد شده را به همراه میوه های خشک، آجیل و هر ماده ی مورد نظر دیگری به خمیر اضافه کنید و دوباره مواد را با هم ترکیب کنید.روی خمیر را بپوشانید و آن را حداقل برای 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت و مزه دار شود.در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و با اسکوپ بستنی از خمیر برداشته با فاصله در سینی قرار دهید و برای حدود 15 دقیقه تا بیسکویت ها طلایی شوند، بپزید(چون بیسکویت ها در هنگام پخت باز شده و در سینی پهن می شوند، آن ها را با فاصله در سینی بچینید و همچنین اگر سینی فر کوچکی دارید بیسکویت ها را در چند نوبت بپزید).اجازه دهید تا بیسکویت ها در سینی کمی خنک شوند، سپس آن ها را روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
:: بازدید از این مطلب : 273
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0