دیپ فلفل هالوپینو
مواد لازم
4 تا 6 عدد فلفل هالوپینو تازه
230 گرم پنیر خامه ای
1 پیمانه خامه ترش
2 پیمانه پنیر چدار رنده شده
3/4 پیمانه + 1/4 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
نصف پیمانه پودر سوخاری
4 قاشق غذاخوری کره آب شده
1 قاشق غذاخوری جعفری خشک
طرز تهیه
فلفل های هالوپینو را از وسط دو نیم کنید. آنها را برعکس درون سینی چیده و حرارت دهید تا پوست آنها سیاه شده و از گوشت جدا شود.
سینی را از روی حرارت بردارید و پوست فلفل ها را جدا کرده و سپس به اندازه های کوچک برش بزنید.
فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید.
در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای و خامه ترش را با یکدیگر مخلوط کنید.
پنیر چدار، 3/4 پیمانه پنیر پارمسان و هالوپینوهای خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید.
آنها را درون یک ظرف مربعی بریزید و سطحشان را صاف کنید.
در یک کاسه متوسط، پودر سوخاری، کره آب شده، 1/4پیمانه پنیر پارمسان و جعفری خشک شده را با یکدیگر مخلوط کنید.
مخلوط پودر سوخاری را روی مخلوط هالوپینو بریزید.
آنها را به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا سطح مواد برشته و طلایی شوند.
:: بازدید از این مطلب : 284
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0