طرز تهیه دیپ فلفل هالوپینو
نوشته شده توسط : cook

دیپ فلفل هالوپینو

مواد لازم

4 تا 6 عدد فلفل هالوپینو تازه
230 گرم پنیر خامه ای
1 پیمانه خامه ترش
2 پیمانه پنیر چدار رنده شده
3/4 پیمانه + 1/4 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
نصف پیمانه پودر سوخاری
4 قاشق غذاخوری کره آب شده
1 قاشق غذاخوری جعفری خشک

طرز تهیه

فلفل های هالوپینو را از وسط دو نیم کنید. آنها را برعکس درون سینی چیده و حرارت دهید تا پوست آنها سیاه شده و از گوشت جدا شود.
سینی را از روی حرارت بردارید و پوست فلفل ها را جدا کرده و سپس به اندازه های کوچک برش بزنید.
فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید.
در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای و خامه ترش را با یکدیگر مخلوط کنید.
پنیر چدار، 3/4 پیمانه پنیر پارمسان و هالوپینوهای خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید.
آنها را درون یک ظرف مربعی بریزید و سطحشان را صاف کنید.
در یک کاسه متوسط، پودر سوخاری، کره آب شده، 1/4پیمانه پنیر پارمسان و جعفری خشک شده را با یکدیگر مخلوط کنید.
مخلوط پودر سوخاری را روی مخلوط هالوپینو بریزید.
آنها را به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا سطح مواد برشته و طلایی شوند.




:: بازدید از این مطلب : 284
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 15 آبان 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: