مواد لازم برای تهیه ترشی انبه
انبه سفت وسبز 2 عدد
کنسرو گوجه یا 3 عدد گوجه خرد شده
عصاره تمرهندی 1 لیوان
روغن کنجد یا هسته انگور 1 لیوان
سیر 2 حبه
سرکه 1 لیوان
زردچوبه به میزان لازم
تخم گشنیز به میزان لازم
سیاهدانه به میزار لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه ترشی انبه:
ابتدا پوست انبهها را بگیرید و به صورت خلالی برش بزنید و خرد کنید. انبهها را در یک ظرف مناسب بریزید و روی آنها به مقدار دلخواه نمک بپاشید. ابتدا کمی نمک بپاشید و مزه کنید که شور نشود، اگر نمکش کم بود کمی دیگر اضافه کنید. سایر ادویهها و فلفلها به جز شکر و سیاه دانهها را هم اضافه کنید.
حتما بخوانید طرز تهیه خوشمزهترین ترشی گوجه سبز با انواع سرکه یا آبغوره
انبههای مزهدار شده را به مدت نیم ساعت در آفتاب بگذارید تا حسابی شیره انبه بیرون بیاید. در این فاصله سرکه و روغن زیتون را در قابلمه بریزید و روی شعله متوسط گاز بگذارید تا به دمای جوش برسد. انبههای مزهدار شده را به همراه سیر له شده در یک قابلمه جداگانه بریزید و شکر را هم به آنها اضافه کنید. حالا سرکه جوشیده را کم کم به انبهها اضافه کنید. سرکه باید فقط روی انبهها را بپوشاند و به حدی باشد که بتوان انبهها را با قاشق هم زد. شعله گاز را زیاد کنید تا به مدت ۵ دقیقه انبه و سرکه روی شعله بجوشند و بپزند. شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید ترشی سرد شود و سپس سیاهدانه را به ترشی اضافه کنید.
ترشی انبه شما با غلظتی خوب و مناسب به همین راحتی آماده است. ترشی را در ظرف تمیز، خشک و بدون بو بریزید و درب ترشی را محکم ببندید. ترشی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
نکته مهم در طرز تهیه ترشی انبه با روغن زیتون این است که اگر دوست دارید ترشی انبه شما له نشود و انبهها در آن درسته باشند باید فقط ترکیب روغن زیتون و سرکه جوشیده را به انبهها اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آنها به انبه، ترشی را روی شعله گاز نجوشانید.
منبع: ashpaazi
:: بازدید از این مطلب : 223
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0