ابتدا برنج را با آب نمک غلیظ به مدّت حداقل یک ساعت خیس کنید. لپه رو هم با آب سرد، برای یکی دوساعت خیس کنید، دو سه بار آب آن را عوض کنید.
پیاز را با روغن (به میزان لازم) تا حدّی تفت دهید تا نرم، برّاق و کمی طلائیرنگ بشه ، گوشت را اضافه کنید، اجازه بدید تا آبگوشت کشیده و کمی تفت داده بشه . بعد لپه را اضافه کرده، هم بزنید. یک قاشق رب گوجهفرنگی و ادویه رواضافه کنید و هم بزنید، آب را اضافه کرده، بزارید تا بپزه اواسط پخت مابقی رب گوجهفرنگی رو اضافه کنید.زعفران ادویه و نمک و فلفل خورش رو میزون کنید و اجازه بدید آبش کشیده بشه چون قراره این خورش لای پلو دم بکشه
برنج رو زنده تر آبکش کنید
ته دیگ رو ته دیگ بزارید برنج و خورش رو لا بلا بکشید تا تمام برنج و خورش تموم بشه روی گاز با شعله ی متوسط بزارید تا بخار کنه
دم کنی فراموش نشه
وقتی برنج دم کشید روغن حیوانی و زعفرون رو برنج بدید
منبع: اینستاگرام
:: بازدید از این مطلب : 240
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0