طرز تهیه کرم کارامل:
- با مواد گفته شده بسته به اندازه ظرف هایتان بین ۴ تا ۶ ظرف دسر کرم کارامل در اختیار خواهید داشت.
- برای تهیه کارامل باید ابتدا شکر، آب و گلاب را بر روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شده و کمی به غلظت کارامل برسد.
- سپس داخل ظروف خود را کمی چرب کرده و کارامل را اخل آنها بریزید.
- حالا شیر و شکر را مخلوط کرده و آنها را روی حرارت قرار داده تا به جوش آید.
- تخم مرغ را در ظرفی دیگر همراه با وانیل به خوبی هم بزنید تا وانیل با تخم مرغ کاملا مخلوط شود.
- حالا باید با سرعت عمل بالا شیر جوش را داخل مواد تخم مرغی ریخته و مداوم هم بزنید. این کار را با سرعت و مرحله به مرحله انجام دهید تا تخم مرغ ها بسته نشوند.
- زمانیکه کار مخلوط کردن تمام شد، توسط یک صافی شیر و تخم مرغ را صاف کنید تا در آن ذرات ریزی باقی نماند.
- دو سوم از ظرف را با کرم پر کنید و اجازه دهید یک سوم باقی مانده از ظرف خالی باشد.
- ظرف ها را داخل قابلمه ای بریزید و قابلمه را تا جایی با آب پر کنید که ظرف ها تا نیمه داخل آب باشند. سپس درب ظرف را بسته و اجازه دهید تا آب به جوش آید. پس از جوش آمدن آب به مدت ۲۰ دقیقه به کرم ها زمان می دهیم تا پخته شوند.
- زمانیکه مرحله پخت کرم کارامل به اتمام رسید ظرف ها را حدود ۱ ساعت داخل یخچال قرار داده و پپس از گذشت این زمان، ابتدا با کارد، به آرامی لبههای کرم کارامل را از ظرف جدا میکنیم سپس آن را در ظرفی مناسب برمیگردانیم.
آموزش دسر مجلسی تارت لیمو فرانسوی ساده، خوشمزه و شیک
عکس و آموزش روش پخت دسر مجلسی تارت لیمویی
- مواد لازم برای کرم تارت لیموی فرانسوی:
- تخم مرغ کامل ۴ عدد
- زرده تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۱۰۰ گرم
- آب لیمو ترش ۲۰۰ میلی لیتر
- پوست لیموی رنده شده به مقدار لازم
- کره
- ۲۵۰ گرم
مواد لازم برای نان تارت:
- آرد ۲ لیوان
- شکر ۱ قاشق چایخوری
- کره سرد ۲۰۰ گرم
- نمک ¼ قاشق چایخوری
- آب سرد به میزان لازم
طرز تهیه تارت لیمویی فرانسوی:
- برای تهیه کراست (قسمت نان) در این دسر مجلسی و شیک ابتدا باید آرد، نمک و شکر را در ظرف یا میکسر ریخته و مخلوط کنید. سپس کره سرد را به تکه های کوچک خرد کرده و مواد اضافه کنید. پس از اینکه تکه های کره کمی با آرد مخلوط شد، چند قاشق آب سرد اضافه کنید تا مواد به شکل خرده نان در بیایند.
- خرده خمیر ها را بر روی نایلون بریزید و با نوک انگشتان خود ورز دهید تا خمیری یکدست حاصل شود. و آن را به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- حالا خمیر را با وردنه پهن کرده و به انداز قالب های خود برش دهید و آن را کف قالب پهن کنید. سپس توسط چنگال روی آن سوراخ های ریزی ایجاد کنید تا خمیر پف نکند.
- خمیر را در دمای ۱۷۵ درجه و نیم ساعت داخل فر قرار دهید تا کاملا طلایی شود.
- برای تهیه کرم تارت لیو باید ابتدا یک ظرف شیشه ای (پیرکس) را روی قابلمه آب در حال جوشیدن قرار دهید، به طوری که بخار آب به ته ظرف شیشه ای برخورد کند.
- سپس ۴ عدد زرده تخم مرغ، ۴ عدد تخم مرغ کامل، ۱۰۰ گرم شکر، ۲۰۰ میلیلیتر آب لیمو ترش و پوست لیموی رنده شده را داخل ظرف شیشه ای ریخته و آنها را هم بزنید تا مایعی یکدست حاصل شود.
- حال باید ۲۵۰ گرم کره را به مواد اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا کرم زرد و لطیفی حاصل شود.
- از مواد حاصل شده داخل نان های پخته شده بریزید و به مدت ۶ دقیقه آنها را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.
- پس از پخت توسط خامه فرم گرفته و یا پودر قند آنها را تزیین کرده و سرو کنید.
آموزش دسر کاسترد مجلسی لیوانی خوشمزه
آموزش و دستور پخت شیک ترین دسرهای مجلسی لیوانی
مواد لازم دسر کاسترد مجلسی:
- انواع میوه ها(به دلخواه)
- شیر: دو نیم لیوان
- شکر: ۳ قاشق غذاخوری
- وانیل: در صورت تمایل
- پودر کاسترد: ۲ قاشق غذاخوری(طعم این پودر را می توانید متناسب با میوه ها انتخاب کنید)
طرز تهیه دسر کاسترد مجلسی:
- پودر کاسترد در تمامی فروشگاه ها و سوپر مارکت ها قابل خریداری می باشد.
- می توانید از میوه های خرد شده خود برای روی کاسترد استفاده کنید و یا آن را داخل کاسترد به صورت مخلوط استفاده کنید. در این بین برای طعم بهتر می توانید از خرده های بیسکوییت نیز در کف ظرف و زیر کاسترد استفاده کنید.
- دو لیوان از شیر را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید و به آن وانیل را اضافه کنید.
- حالا با باقی مانده شیر کاسترد را مخلوط کنید و آن را به شیر جوشیده اضافه کنید. نکته مهم این قسمت آن است که باید کاسترد را آرام و در چند مرحله اضافه کنید و حتما به صورت مداوم هم بزنید.
- زمانیکه مایع شما به صورت فرنی در آمد یعنی کاسترد شما کاملا آماده شده است. زمانیکه کاستر سرد شد می توانید مقداری خامه به جهت طعم بهتر به آن اضافه کنید.
- حالا کاسترد را به دلخواه داخل لیوان ریخته و میوه ها را به هر شکلی که تمایل دارید روی آن و یا داخلش استفاده کنید. این دسر باید برای چند ساعت داخل یخچال استراحت کند و سپس سرو شود.
آموزش دسر شارلوت مجلسی ساده و خوشمزه
طرز تهیه دسر شارلوت مجلسی بسیار خوشمزه و جدید
شارلوت از دسته دسر های مجلسی است که از یک پایه کیک و یا رولت خامه ای تهیه می شود که مواد میانی آن را خامه و یا انواع میوه یا ژله و کرم های خوشمزه پر می کند.
مواد لازم دسر شارلوت مجلسی:
- رولت خامه ای ۲۰ عدد
- ژلاتین ۱۰ ورق
- شیر ۵۰۰ میلی لیتر
- زرده تخم مرغ ۶ عدد
- شکر ۲۲۰ گرم
- آرد گندم ۵ قاشق غذاخوری
- وانیل یک قاشق چای خوری
طرز تهیه دسر شارلوت مجلسی:
- راحتت ترین راهی که پیش روی شماست این است که به جای درست کردن رولت آن را به صورت آماده بخرید.
- کف ظرف خود را سلفون بپیچید و رولت ها را بدون آنکه له شوند کف ظرف به گونه ای بچینید که هیچ حفره بازی وجود نداشت باشد.
- برای مواد میانی می توانید از انواع کرم ها و حتی خامه فرم گرفته شده استفاده کنید. اما در این مطلب می خواهیم طرز تهیه یک کرم بسیار خوشمزه را برای این دسر به شما آموزش دهیم.
- برای کرم میانی باید زرده های تخم مرغ را همراه با وانیل و شکر با همزن آنقدری بزنید که پف کرده و کش دار شوند.
- حالا باید آرد و مقداری از شیر را به آن اضافه کنید و آنقدری با همزن بزنید تا مواد در هم مخلوط شوند و مایعی یکدست حاصل گردد. حالا مابقی شیر را اضافه کنید و توسط یک قاشق مواد را مخلوط کرده و داخل ظرفی بریزید و بر روی حرارت قرار دهید.
- این مواد زمانیکه غلیظ شد از روی حرارت باید برداشه شود و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال باقی بماند.
- حالا ژلاتین ها را در مقداری آب سرد به روش بن ماری ذوب کرده و آن را با کرم تهیه شده مخلوط کنید و داخل رولت ها بریزید.
- داخل این مواد میتوانید از انواع میوه ها نیز استفاده کنید و طعم دلچسب تری به دسر مجلسی خوشمزه تان بدهید.
نکته مهم درباره ژلاتین:
- ژلاتین به دو شکل پودر و ورقهای وجود دارد. در مورد جایگزینی این دو اول باید توجه داشت که ورقهای ژلاتین در دو سایز بزرگ (۴ گرمی) و کوچک (۲ گرمی ) موجود است. به این ترتیب برای جایگزینی این دو از روشهای زیر استفاده کنید:
- یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین ۴ گرم و یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل ۵/۷ گرم میباشد.
- هر ورق ژلاتین بزرگ معادل یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین است.(از نظر وزنی هر دو ۴ گرم هستند.)
- هر دو ورق ژلاتین بزرگ را میتوان معادل یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین در نظر گرفت. (حدود ۸ گرم)
- هر دو ورق ژلاتین کوچک معادل یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین است. (۴ گرم)
- ۴ ورق ژلاتین کوچک معادل یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین است. (۸ گرم)
- ۶ ورق ژلاتین کوچک معادل ۳ قاشق مرباخوری پودر ژلاتین است. (۱۲ گرم )
منبع: http://tamshirin.mihanblog.com
:: بازدید از این مطلب : 242
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0